The little ones

Kjøpe mellompuddelvalp?

En mellompuddel er en relativt aktiv, sporty, smart, humoristisk og glad familiehund. Hvis du er blottet for humor og ikke er interessert i å røre på deg, er det ikke rasen for deg. Mellompudler krever ikke mye daglig mosjon, men er glad for å komme ut og strekke på beina. Du kan på regnværsdager f.eks. sysselsette din hund med litt hjernegymnastikk i form av innlæring av knep og triks, det er nesten like fint som turer. Jeg selger gjerne til barnefamilier, har veldig gode erfaringer med det, men ingen hund er født direkte "barnevennlig" og det må være foreldrenes ansvar at valpen får nok ro og hvile i starten. Du behøver heller ikke være utstillingsinteressert for å kjøpe valp av meg, men jeg forventer at du gir hunden det stell rasen krever og ikke lar den være alene hele dagen. Pudler er røyterfrie og fungerer godt hos allergikere, men sjekk det på forhånd. Kjøper du en puddelmix/blanding er garantert røytefrihet  bare fritt oppspinn, ingen kan vite hvordan utfallet blir pelsmessig  før bastarden får sin voksne pels. Siden prisen er den samme eller noen ganger mer enn enn renraset puddel, tror jeg jeg ville gått for en renrasede varianten, da vet du hva du får. Mine valper vil bli levert med nydatert helseattest fra vår veterinær, ID-merket, vaksinert, forsikret og selvfølgelig registrert i NKK. De har også med seg mat til de første dagene, teppe, leker og kam og børste. Alle foreldredyr fyller Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr og kopier på foreldrenes helsepapirer og stamtavler følger med valpen.

If you are interested in one of our puppies and you don't live around here, please feel free to contact me, but you should know I dont ship puppies on their own. It's a must you come and pick your puppy up so we can meet, you can check the puppy out yourself and OK it before you leave. Sorry for the inconvenience but the welfare of the little ones are of utmost importance to me.

Bazaars Intrigued "Tyggis" 8w.

Planlagte kull/litter plans: 

Kjempesøte "Rosie" er parret med en spennende, ung hanhund "Martin", mer informasjon om dem på sidene deres under hanhunder hhv. tisper. Går dette bra får vi sorte evnt brune valper ca 10.02.2023. Alle helsestester gjort og uten anmerkning på begge foreldre.

06.02.2023
Nå nærmer det seg fødsel. Rosie er i fin form og er fortsatt med på turer. idag har vi klipt praktisk fødefrisyre og satt fram en valpekasse. Nå er det bare å vente, gleder oss veldig til Martins første kull og Rosies tredje. Jeg er heldig og jobber hjemme en til to dager i uka. Har god tid til å følge opp kullet og gi dem den beste starten i livet. 0 stress hos oss :-)

Denne hjemmesiden har blitt veldig kronglete å oppdatere. Jeg skal prøve, men følg også med på FB, kennel Bazaar, funksjonelle mellompudler hvis du er interessert i en valp fra dette kullet.

07.02.2023 Nå er valpene født! 2 sorte hanner, 2 brune hanner og 1 brun tispe. Det var en rask og grei fødsel og Rosie og valpene er i fin form. Hun er veldig stolt av dem, og pusler og steller så fint med sine små. Ledig til de aller beste hjemmene, 1 brun hanhund og 1 sort hanhund. Ring eller send en e-post.