The little ones

Kjøpe mellompuddelvalp?

En mellompuddel er en relativt aktiv, sporty, smart, humoristisk og glad familiehund. Hvis du er blottet for humor og ikke er interessert i å røre på deg, er det ikke rasen for deg. Mellompudler krever ikke mye daglig mosjon, men er glad for å komme ut og strekke på beina. Du kan på regnværsdager f.eks. sysselsette din hund med litt hjernegymnastikk i form av innlæring av knep og triks, det er nesten like fint som turer. Jeg selger gjerne til barnefamilier, har veldig gode erfaringer med det, men ingen hund er født direkte "barnevennlig" og det må være foreldrenes ansvar at valpen får nok ro og hvile i starten. Du behøver heller ikke være utstillingsinteressert for å kjøpe valp av meg, men jeg forventer at du gir hunden det stell rasen krever og ikke lar den være alene hele dagen. Pudler er røyterfrie og fungerer godt hos allergikere, men sjekk det på forhånd. Kjøper du en puddelmix/blanding er garantert røytefrihet  bare fritt oppspinn, ingen kan vite hvordan utfallet blir pelsmessig  før bastarden får sin voksne pels. Siden prisen er den samme eller noen ganger mer enn enn renraset puddel, tror jeg jeg ville gått for en renrasede varianten, da vet du hva du får. Mine valper vil bli levert med nydatert helseattest fra vår veterinær, ID-merket, vaksinert, forsikret og selvfølgelig registrert i NKK. De har også med seg mat til de første dagene, teppe, leker og kam og børste. Alle foreldredyr fyller Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr og kopier på foreldrenes helsepapirer og stamtavler følger med valpen.

If you are interested in one of our puppies and you don't live around here, please feel free to contact me, but you should know I dont ship puppies on their own. It's a must you come and pick your puppy up so we can meet, you can check the puppy out yourself and OK it before you leave. Sorry for the inconvenience but the welfare of the little ones are of utmost importance to me.

Bazaars Intrigued "Tyggis" 8w.

Planlagte kull/litter plans: 

NYTT KULL!

Med hjelp av gode venner får vi til et kull til før sommeren 2024. "Frida" NJV-19 No Ch. Proudlady's Storming Bazaar er parret med NJV-22 No Ch. LivligeLouie og venter valper ca 22.04.2024. De vil da være leveringsklare rundt 17.06 - St.Hans 2024. Begge foreldre er sorte, men vi tror det kan bli brunt også i dette kullet. Begge foreldre er sunne og nervesterke hunder og har selvfølgelig alle helsepapirer i orden. 

Kullet fyller selvfølgelig Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr, alle helsetester gjort og iorden ihht til raseklubbens krav. Vi gjør alt vi kan for å gi valpene den beste start i livet. De er i daglig kontakt med folk og dyr, også små barn. Vi krever ikke at du skal stille ut hunden din, men det er fint om du har noen aktiviteter planlagt. Mellompudler er aktive hunder og trenger å bruke hodet litt hver dag.

Jeg skal prøve å oppdatere etterhvert men denne siden har blitt veldig knotete å ha med å gjøre. Har også en FB side med flere bilder, Kennel Bazaar, funksjonelle mellompudler.